Dates:

Cursos intensius en períodes lectius o de vacances escolars.

Horari:

Desconegut

Places disponibles:

Últimes places

Lloc:

Desconegut

Descripció:

“Res millor que iniciar-te en el món del dibuix a través dels teus herois MANGA o personatges FANTÀSTICS que més t ‘agraden!”.

En el cas dels més menuts, res com començar aprenent d’aquelles temàtiques que més els agraden i motiven. Un cop apreses les eines del dibuix, la temàtica serà el de menys i podran dibuixar tot allò que es proposin.

No hi ha cap edat mínima per a començar a dibuixar i aprendre, però per a poder entrar a l’escola hem establert l’edat mínima de 8 anys,  ja que a aquesta edat l’alumne està preparat per a assolir els recursos i les eines necessàries per a l’aprenetatge del mètode clàssic. No obstant, hem tingut alumnes d’edats inferiors que han mostrat una maduresa suficient com per a poder adaptar-se al sistema d’aprenentatge.

Treballem amb diferents mètodes per a introduir el dibuix amb cavallet. Fem totes les tècniques, donant molta importància a l’acabat del dibuix com a fase previa al color, que es pot treballar amb tècniques seques; ceres, llapissos de color i pastels o amb tècniques humides com aquarel.la o acríl.lics.

EDAT:
Classes per a infants a partir dels 8 anys.